Home
Over mij

Mijn naam is Eva, ik ben al meer dan 10 jaar hobbyfotografe geweest voor ik Snooze Fotografie startte.
Eindelijk kon ik mijn voorliefde voor foto’s gaan delen met anderen!
In al die jaren heb ik verschillende takken van de fotografie gezien, tot ik bij de kinderfotografie uit kwam. Dat was ook het moment dat ik zelf kinderen kreeg.
Ik ben het wonderlijke in een zwangerschap gaan zien en het pure in een pasgeboren baby.
En met peuters en kleuters ben ik de uitdaging gaan waarderen om ze spontaan lachend op de foto te krijgen. Of juist die hele serieuze blik...
Boven alles is het mijn doel om mijn klanten een fijne ervaring mee naar huis te geven.
Als iedereen ontspannen is, krijgen de foto’s sfeer met zich mee! Wilt u meer over mij of mijn werkwijze weten? Vul dan het contactformulier in en ik
zal zo snel als mogelijk antwoorden.
   
Eva van der Wulp
Fotografe
 

Fotoreportages

Hieronder vind je een overzicht van mijn specialiteiten als fotograaf. Staat het thema wat je zoekt er niet bij?Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.   

Zwangerschap De tijd dat je een mooie gloed uitstraalt en een prachtige ronde buik draagt op haar mooist vastgelegd.
Geboorte Vergeet je camera in alle commotie maar mee te nemen, tijdens de geboorte van je baby ben ik erbij en ik fotografeer deze onvergetelijke momenten.
 
Newborn De puurheid van een pasgeboren baby is het mooiste om naar te kijken. Geniet van alles wat je kindje al kan in de eerste dagen na de geboorte.
Baby / Peuter Kijk eens wat ik kan! Je kindje zal karakter tonen en alles laten zien wat hij al geleerd heeft! Spelenderwijs de mooiste foto’s van je baby of peuter.
 
Familie De mooiste herinneringen samen, vastgelegd in dynamische (buiten) portretten.
Cakesmash Laat je kindje even helemaal zichzelf zijn en letterlijk alles ondersmeren! Het ultieme plezier voor bijvoorbeeld een verjaardag!
 

Klant aan het woord

 • Bedankt Bedankt voor de mooie kerstfoto's en het leuke pakketje waarin het was verpakt! De kerstkaarten hebben we gelijk besteld.
   
   
  Nicole Rijnders
  NL
  Topper Na een prachtige zwangerschapsshoot nu een geweldig mooie shoot gehad van m'n kleine meisje! Wat ben je een topper! Dank en tot de cakesmash shoot volgend jaar, kan nu al niet wachten!! 
   
  Elke en Marinus Bosman
  NL
   
 • Geduld Super blij met al je geduld eva je bent super lang gebleven waardoor we hele mooie foto's hebben. Je bent een topper.
   
   
  Bieuwke Viezee
  NL
  Test Proeftekst Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam molestie mi a nunc porta facilisis. Mauris varius volutpat interdum. In quis congue velit, sit amet ultricies augue Interdum et
   
   
  Marjolein Holland
  Nuenen, NL
   

Contactgegevens

Snooze Fotografie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 58684581