Over mij

 

Mijn naam is Eva van der Wulp, een Brabander in Nieuwegein.
Ik ben ongeveer 10 jaar hobbyfotografe geweest voor ik Snooze Fotografie startte.
Eindelijk kon ik mijn liefde voor fotografie gaan delen met anderen! In voorgaande jaren heb ik verschillende takken van de fotografie gezien, tot ik bij kinderfotografie uit kwam. Dat was ook het moment dat ik zelf kinderen kreeg. Ik ben het wonderlijke in een zwangerschap gaan zien en het pure in een pasgeboren baby. En met peuters en kleuters ben ik de uitdaging gaan waarderen om ze spontaan lachend op de foto te krijgen. Of juist die hele serieuze blik...
Boven alles is het mijn doel om mijn klanten een fijne ervaring mee naar huis te geven. Als iedereen ontspannen is, krijgen de foto's sfeer met zich mee!

Sinds de start van Snooze Fotografie in 2013, ben ik mijn bedrijf continu aan het ontwikkelen. Door de aanschaf van nieuwe apparatuur en het volgen van workshops heb ik mijzelf verder geprofessionaliseerd.
Ik heb in de eerste twee jaar veel geleerd over het werken met natuurlijk licht. Ook heb ik veel tijd geïnvesteerd in het specialiseren in newbornfotografie. Het is een vak apart, waar veel aspecten bij komen kijken. Vooral is er ontzettend veel geduld voor nodig en kennis van veiligheid. Het werken met pasgeboren baby's geeft mij veel voldoening. Ik vind het de mooiste tak van fotografie.
Maar een mens blijft altijd leren! Ik sta in nauw contact met andere (newborn)fotografen, we brengen elkaar graag verder in het vak en werken samen aan manieren om onze klanten juist voor te lichten.

Wilt u meer over mij of mijn werkwijze weten? Vul dan het contactformulier in en ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactgegevens

Snooze Fotografie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 58684581